Nut Consumptions as a Marker of Higher Diet Quality in a Mediterranean Population at High Cardiovascular Risk
FI: 4,171
Tipo: Article
Colaboración
Año: 2019
Autores
Bibiloni, MD; Julibert, A; Bouzas, C; Martinez-Gonzalez, MA; Corella, D; Salas-Salvado, J; Zomeno, MD; Vioque, J; Romaguera, D; Martinez, JA; Warnberg, J; Lopez-Miranda, J; Estruch, R; Bueno-Cavanillas, A; Aros, F; Tinahones, F; Serra-Majem, L; Martin, V; Lapetra, J; Vazquez, C; Pinto, X; Vidal, J; Daimiel, L; Delgado-Rodriguez, M; Matia, P; Ros, E; Fernandez-Carrion, R; Garcia-Rios, A; Zulet, MA; Orozco-Beltran, D; Schroder, H; Fito, M; Bullo, M; Basora, J; Cenoz, JC; Diez-Espino, J; Toledo, E; Tur, JA
Revista
Título: NUTRIENTS
Cuartil
- Q1