Seafood Consumption, Omega-3 Fatty Acids Intake, and Life-Time Prevalence of Depression in the PREDIMED-Plus Trial
FI: 4,196
Tipo: Article
Colaboración
Año: 2018
Autores
Sanchez-Villegas, A; Alvarez-Perez, J; Toledo, E; Salas-Salvado, J; Ortega-Azorin, C; Zomeno, MD; Vioque, J; Martinez, JA; Romaguera, D; Perez-Lopez, J; Lopez-Miranda, J; Estruch, R; Bueno-Cavanillas, A; Aros, F; Tur, JA; Tinahones, FJ; Lecea, O; Martin, V; Ortega-Calvo, M; Vazquez, C; Pinto, X; Vidal, J; Daimiel, L; Delgado-Rodriguez, M; Matia, P; Corella, D; Diaz-Lopez, A; Babio, N; Munoz, MA; Fito, M; de la Hera, MG; Abete, I; Garcia-Rios, A; Ros, E; Ruiz-Canela, M; Martinez-Gonzalez, MA; Izquierdo, M; Serra-Majem, L
Revista
Título: NUTRIENTS
Cuartil
- Q1